ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER SI AI - 10% DISCOUNT LA PRIMA COMANDA
Conditii de garantie – ingrijire-corporala

Conditii de garantie

Garantia se solutioneaza la atelierul SINO NATUR, prin repararea sau inlocuirea produsului defect.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea SINO NATUR, iar expedierea se va face prin intermediul curierului rapid Fan Courier. Solutionarea garantiei se face in maxim 30 zile calendaristice.

In cazul in care produsul trimis se dovedeste a fi perfect functional, SINO NATUR isi rezerva dreptul de a-l returna clientului, iar transportul (tur-retur) va fi suportat de acesta.

In cazul in care produsele sunt insotite de un certificat de garantie emis de producatorul acestora, se aplica procedurile si conditiile mentionate in acesta.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

De asemenea, nu fac obiectul garantiei, orice tip de produse auxiliare, care sunt considerate consumabile si care sunt parte componenta ale oricaror tipuri de aparate si dispozitive ale firmei noastre.

Meniu principal
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide